Undervisning

Undervisningen i dansk som andetsprog varierer meget fra kursus til kursus; der er holdundervisning, forelæsninger og måske også projekt- og gruppearbejde. I dit fags studieordning vil du kunne læse mere om, hvordan undervisningen foregår på de enkelte kurser. 

Kurser

I kursuskataloget kurser.ku.dk kan du finde oplysninger om tidspunkter og lokaler for din undervisning. Her vil du også kunne bruge arkivet, hvis du leder efter oplysninger om tidligere semestres undervisning.

Gå til kursuskataloget kurser.ku.dk

Elektroniske kursusrum

Hvert kursus har en hjemmeside tilknyttet, hvor du kan se semesterplaner, litteraturlister og kommunikere med de andre på holdet og/eller din underviser.

Disse sider er oprettet i det system, der hedder Absalon, og du får adgang gennem KUnet, hvor du logger på med dit brugernavn og en adgangskode. En tilmelding til et hold i Absalon har kun betydning for din adgang til kursusrummet, og gør det altså ikke ud for en egentlig hold- eller eksamenstilmelding.

På KUnet/Selvebetjening kan studerende også tjekke deres eksamenstilmeldinger. Det er desuden her du kan se dine eksamensresultater. 

Åbn KUnet
Gå til Absalon-support på Det Humanistiske Fakultet